Merhaba,
Kart üstünde CSI portlarının hemen yanında 2 adet turuncu yanan ve type-c portunun yanında da iki adet yeşil yanan led bulunuyor. Ledlerin anlamları hakkında dökümantasyonda ilgili bilgileri bulamadım, ne anlama geliyorlar?
Sanıyorum ki bahsettiğim dört ışık kartın o anki boot durumunu ifade ediyor. dediğim kombinasyonda kartı aldıktan sonra DFU boot etmemiştim. Ardından DFU mode ile boot ettiğimde ışıklar. yeşil-yeşil-blinking yeşil-kapalı oldu. muhtemelen o bahsettiğim ilk iki yeşil led güç durumunu anlatıyor kalan iki led de kartın o anki durumuyla ilgili ama bunlar şu ana kadar keşfedebildiklerim. Detaylı bilgileri öğrenmemiz çok daha iyi olur.
Merhaba efeerdogmus1,
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
LED’lerin farklı durumlarının ne anlama geldiğini daha anlaşılır şekilde göstermek amacıyla dokümantasyona ilgili LED durumlarını ve açıklamalarını ekliyoruz.
Güncelleme gün içerisinde yayınlanacaktır. Dokümantasyon güncellendiğinde LED’lerin hangi kombinasyonlarda hangi durumu ifade ettiğini detaylı olarak görebileceksiniz.
Merhaba efeerdogmus1,
Bahsettiğiniz LED’lerin anlamlarını T3 Gemstone dokümantasyonuna ekledik. LED’lerin farklı kombinasyonlarının kartın güç, boot ve çalışma durumlarını nasıl ifade ettiğini detaylı olarak açıkladık.
Bahsettiğiniz yeşil-yeşil-yanıp sönen yeşil-kapalı durumunda, iki yeşil LED USB güç hatlarının normal olduğunu, yanıp sönen LED ise sistemin normal şekilde çalıştığını gösteriyor.
Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz:
Geri bildiriminiz için teşekkürler.